5

Variërend werk

Wat de baan voor Björn zo leuk maakt? De variatie: “De afwisseling tussen binnen en buiten werken maakt het werk voor mij afwisselend. Ik ben nooit lang op dezelfde plek, waardoor er een project altijd uitdagend blijft., Elke omgeving, elk gebouw is anders. Wat voor mij fijn is dat ik de vrijheid krijg om mezelf uit te dagen en zo door kan groeien”.
Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px-6

Vertegenwoordiger van buiten

Waaruit bestaat je functie nog meer? “Naast het timmerwerk heb ik dus ook coördinerende taken. Ook ben ik elke woensdagmiddag op kantoor om bij het projecttechnisch overleg aanwezig te zijn. Als ‘vertegenwoordiger van buiten’ houd ik de lijnen kort met onze collega’s op kantoor. Bijvoorbeeld over onze ervaring met bepaalde materialen of veiligheid op de bouwplaats.”

5

De kuil van Marcel

En jullie mannen onder elkaar maken zeker wel grappige situaties mee? Björn vertelt lachend: “Ja dat zeker. We hadden laatst die week met de bekende drie stormen waarbij ook ontzettend veel water was gevallen. We waren bij een project waar dus flinke plassen stonden, maar je zag niet dat ze heel diep waren. Marcel had dat niet door en stapte vol in zo’n kuil met water. Bijna tot op zijn onderbroek zeiknat. Dat zijn leuke dingen om mee te maken. En ja, je blijft ze ook herhalen tegen die collega!”

Lees ook de ervaring van andere collega's