Van Calculator naar Projectcoördinator

Van Calculator naar Projectcoördinator

“Ik ben in september 8 jaar in dienst bij Pvvt.” begint Coen zijn verhaal. “Van jongs af aan heb ik al affiniteit met de bouw. Mijn opa was aannemer en mijn vader timmerman.” En als je dan ook nog Cozijnsen heet, dan kun je haast niet anders dan voor de bouw kiezen, of niet Coen? Lachend: “Dat klopt. Het blijft een leuke woordspeling. Zeker omdat ik ook het liefst met hout werk.

medewerker aan het woord

De uitdaging

Coen gaat verder: “Het mooie aan mijn werk is dat het zo uitdagend is. Ik ben van start tot eind bij het project betrokken. Het voortraject is erop gericht om de klant te leren kennen en het project optimaal uit te werken. Hier zit voor mij ook meteen de uitdaging, om een project zo goed mogelijk te calculeren. Nadat het een opdracht is geworden ga je het ook voor de gecalculeerde prijzen proberen in te kopen. De uitdaging om dit zo goed mogelijk berekend te hebben én als het ook nog allemaal uitkomt geeft mij een kick!”

1

Het team Pvvt

“Ons team is een club jonge jongens uit de regio van Nieuwkuijk. Gezellige gasten die allemaal uit de buurt komen, we kunnen ontzettend met elkaar lachen én samen mooie projecten maken. Dat is voor mij veel waard, ik ga elke dag met veel plezier aan de slag! Daarnaast werken wij veel samen met andere ondernemingen binnen de Bedrijfshuisvesting van JAJO waar ook Pvvt onder valt. We zijn directe collega’s van elkaar en werken intensief samen, waardoor we één grote club zijn.”

Lees ook de ervaring van andere collega's