14

Samen

Peoplemanager en professionele doe-het-zelver Tim van Peer is sinds 2021 in dienst, maar de enthousiaste Tim heeft zich al behoorlijk ondergedompeld in Pvvt. Waarom hij juist voor Pvvt heeft gekozen? Dat vertelt hij je graag zelf: “Ik ben een echte peoplemanager zoals je dat noemt. Aandacht geven aan je teamleden en medewerkers staat bij mij voorop. Zien wat zij nodig hebben en samen kijken hoe we dat kunnen bereiken vind ik belangrijk. Bij Pvvt waren ze op zoek naar iemand die houdt van structuur aanbrengen, bezig is met projecten en klanten, maar die ook voor een hechte club wil te werken. Dat zag ik helemaal zitten!”

15

Van start tot aan oplevering project

Van BAM Bouw en Techniek, naar Heijmans, naar De Variabele naar Van Berlo en nu dus Manager bij Pvvt. Maar wat houdt Manager bij Pvvt nou precies in? “Ik zorg voor structuur en het verbeteren van een proces. Zoals hoe een project loopt, van start tot oplevering en alle stappen daartussen. Maar ik kijk ook naar wat we kunnen verbeteren of anders kunnen doen. Daarnaast is er natuurlijk ook de commerciële kant van mijn werkzaamheden. Ik ga op zoek naar nieuwe klanten en houdt contact met bestaande klanten. Daarnaast kijk ik hoe we Pvvt nog meer kunnen ontwikkelen om ons nog beter in de markt te kunnen zetten.”

18

Jong geleerd is oud gedaan

Al jong zat de ‘bouw’ in het bloed van Tim. Toen hij in groep drie zat heeft zijn lerares zijn moeder een briefje gegeven met daarop de tekst “Tim moet wat met zijn handen gaan doen”. Toen zat het er al in! Daarnaast heeft hij veel zaterdagen en vakanties gewerkt bij de plaatselijke trappenfabriek.
Tim is woonachtig in Malden gelegen bij Nijmegen en is getrouwd met Sandra. Samen hebben zij drie kinderen: Fiene (8 jaar), Maxim (5 jaar) en Annemijn (2 jaar).

Ook thuis zit hij niet stil. Zo heeft hij zelf de aanbouw van hun huis afgebouwd. De ruwbouw is gedaan door een vaste partij, verder alles tot aan elektra, heeft Tim zelf aangelegd. “Ik heb wel hulp gehad van een architect hoe het eruit moest komen te zien. Dat was fijn en gelukkig zaten wij ook echt op één lijn”.
Daarnaast is hij veel in de tuin te vinden en langs de lijn op het hockeyveld voor de kinderen. Zelf is hij een fanatieke tennisser die meedoet aan competities en toernooien. “Enkel, dubbel, ik doe het allebei met plezier.”

Op zondag kan je Tim wel eens tegenkomen op de golfbaan. Deze handige doe-het-zelver houdt ervan om dan om 06.00 uur op de baan te staan en in de vroege ochtend een balletje te slaan.

Lees ook de ervaring van andere collega's