Geplaatst op 13 mei 2019

Afbouw en gevelkader Airforce

Modemerk Airforce realiseerde haar nieuwe bedrijfspand in Zandvoort op slechts 1.500 meter van zee. Een mooie plek, maar de zilte zeelucht is wel even iets om rekening mee te houden. Gelukkig konden ze bouwen op de kennis en expertise van Pvvt!

Pvvt mocht bij dit project de complete afbouw en de gevel verzorgen. Dat hield het volgende in:

  • Gevelkader
  • Kozijnen met HPL-deuren
  • Metalstud wanden
  • Kalkzandsteenwanden
  • Tegelwerk op vloeren en wanden (natte ruimtes)

Het gevelkader bestaat uit een houten achterconstructie die we in onze eigen werkplaats op maat voorbereiden. Pvvt vervoert de constructie in elementen op een vrachtwagen naar Zandvoort. Daar monteren onze medewerkers de constructie op het pand en brengen we de gevelbekleding aan. In dit geval hebben we samen met de klant gekozen voor Alucobond in de kleur zilverbrons. Deze materiaalsoort is goed bestand tegen de zeelucht en zorgt voor een onderhoudsarme gevel. In combinatie met de antracietkleurige gevels zorgt het voor een stijlvol geheel.

Afbouw en gevelkader Airforce

Afbouw en gevelkader Airforce

Bijzondere details

De winterjassen van Airforce kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit en bijzondere details. Dat oog voor detail zie je ook in het nieuwe pand terug. Zo zijn het deurbeslag en de wandcontactdozen uitgevoerd in zwart, wat je niet vaak ziet. Ook is er gebruik gemaakt van grote schuifdeuren waarmee ze de ruimtes op verschillende manieren kunnen indelen voor bijvoorbeeld modeshows.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bedrijfspand ook een bijzondere uitstraling geven? Of bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Over Airforce

Airforce is gespecialiseerd in hoogwaardige winterjassen. Het bedrijf verkoopt en produceert al bijna twintig jaar jassen van een hoge kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Airforce heeft maar liefst 300 verkooppunten door heel Nederland én een eigen webshop. Ga voor meer informatie naar de website van Airforce.

Over REINDERS

Naast Airforce krijgt ook modemerk REINDERS een eigen plek in het nieuwe pand. REINDERS is een Nederlands modemerk, eigendom van en gecreëerd door de tweelingzussen Julie en Marie Reinders. Dit kledingmerk gaat ook 2 showrooms betrekken in het nieuwe pand van Airforce. Beide bedrijven delen veel klanten welke straks het voordeel hebben dat ze beide merken op 1 locatie kunnen inkopen. Ga voor meer informatie naar de website van Reinders.