Geplaatst op 27 september 2019

Nieuwe gevelbekleding winkelcentrum De Struytse Hoeck

Winkelcentrum De Struytse Hoeck in Hellevoetsluis krijgt een metamorfose! In opdracht van Aannemersbedrijf De Bruijne BV brengt Pvvt nieuwe gevelbekleding aan.

Totale facelift

De ambitie van de gemeente, eigenaren, winkeliersvereniging, ondernemers en andere betrokkenen is om een aantrekkelijk winkelklimaat te realiseren. Het verbeteren van de gevels is daar een belangrijk onderdeel van. Aantrekkelijke, open en uitnodigende gevels en fraaie etalages nodigen immers uit om nog even te blijven kijken.

Naast het gevelverbeterplan is er ook een herinrichtingsplan, zodat het winkelcentrum een volledige facelift krijgt. Zo komt er meer groen – de zogenaamde Struytse boeketten – en meer ruimte om te zitten. De Struytse boeketten vormen samen met typisch Struyts meubilair een herkenbaar geheel. Aan het kanaal wordt zelfs een unieke publieke ruimte gecreëerd met een drijvende tuin met terras op het water.

Materiaal en afbouwtijd

De kolommen worden bekleed met Colorstone in een lichtgrijze kleurstelling. De koofbetimmering bestaat uit donkergrijs Plastica NT. De gevelbekleding (totaal circa 800 m²) monteren we in zes weken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wilt u ook een bijzondere gevelbekleding? Of bent u benieuwd wat Pvvt nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Struytse Hoeck