Geplaatst op 18 juni 2019

Afbouw Orangerie Den Bosch

De Orangerie in Den Bosch, wat een feestje om daar te mogen werken! In opdracht van IQ Kitchens verzorgt Pvvt in deze bekende eventlocatie een aantal afbouwklussen.

De bar

Een beetje bar heeft een goede basis nodig. Pvvt heeft daarvoor een vlonder getimmerd van 24 m², zodat de zes meter lange bar op een verhoging staat en dus extra goed uitkomt.

De entree

De Orangerie heeft twee entrees die oorspronkelijk gesloten werden met houten kerkdeuren van ruim 3 meter hoog. Bij de entree aan de rechterkant zijn de kerkdeuren in de loop van de tijd vervangen door modernere exemplaren. Gelukkig bleven de originele deuren bewaard. Pvvt hangt deze indrukwekkende deuren weer op hun vertrouwde plek terug.

De ontvangsthal

Om te voorkomen dat je bij binnenkomst direct de kerk inloopt wordt er een ontvangstruimte gecreëerd. Deze ruimte van zo’n zes bij zes meter functioneert door de glazen schuifdeuren ook meteen als tochtportaal. De gehele houtconstructie produceren we vooraf in onze timmerwerkplaats en vervoeren we in prefab delen naar de locatie. Daar monteren we het geheel in één week af.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een afbouw van topkwaliteit? Of bent u benieuwd wat Pvvt nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Orangerie Den Bosch