Geplaatst op 07 november 2019

Pvvt goes back to school

De afgelopen 20 weken waren onze jongens te vinden op het Pro College in Bemmel. Daar verzorgde Pvvt in opdracht van BUKO de complete afbouw en gevelbekleding van de nieuwe uitbreiding en herindeling.

Extra ruimte

De school kreeg er vooral praktijkruimte bij, maar ook spreekkamers en werkruimte voor het personeel. In totaal is er 220 m² aan extra ruimte bijgekomen. Daarnaast is het gebouw compleet opnieuw ingedeeld. Pvvt heeft op het schilderwerk na, de volledige afbouw verzorgd. Die bestond onder andere uit de MS-wanden, systeemplafonds, kozijnen, deuren en deurbeslag.

De nieuwe ruimtes hebben we voorzien van gevelbekleding die aansluit op de bestaande gevels. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van Plastica NT in rood, blauw, grijs en geel.

Lees meer over dit project

Pro college in Bemmel