Geplaatst op 08 november 2018

Een mooi en duurzaam project voor Pvvt! We verzorgen namelijk de buitengevelbetimmering en afbouw van een distributiecentrum met duurzaamheidsambitie BREEAM Excellent. Het gaat hier om de tweede fase van een ontwikkeling in opdracht van SEGRO. Deze fase bestaat uit zes kantoorunits (LU 1 t/m 6). Het duurzame park wordt gerealiseerd naast Schiphol aan de A4 en de A5, nabij knooppunt De Hoek.

Bij een ontwikkeling met BREEAM certificering hoort uiteraard duurzaam en verantwoord materiaalgebruik. Dat uit zich onder andere in de toepassing van FSC gecertificeerd hout bij de kozijnen en de betimmering van de gevel.

Een overzicht van onze werkzaamheden bij SEGRO Park

  • Het leveren en plaatsen van Metal stud wanden
  • Het leveren en plaatsen van systeemplafonds
  • Het leveren en plaatsen van Thermowood gevelbekleding
  • Het leveren en plaatsen van een hardhouten schil om de fietsenstalling
  • Het leveren en plaatsen van FSC certificeerde houten kozijnen en deuren
  • Schilderwerkzaamheden

Segro Park

Over SEGRO Park Amsterdam Airport

Bestond de eerste fase van het duurzame park uit grootschalige logistieke faciliteiten, de tweede bevat juist kleinere units. Deze meten tussen de 1.500 en 10.000 m². De combinatie van grootschalige faciliteiten en kleinere units maakt de locatie interessant voor uiteenlopende klanten met variërende activiteiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een perfect verzorgde gevel? Of bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@Pvvt.nl.