Afbouw Ceremonieruimte Natuurbegraafplaats Schoorsveld

12077 Vriend Coevorden
Natuurbegraven Heeze
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden
12077 Vriend Coevorden
PvvT Schoorsveld Heeze26TBF
12077 Vriend Coevorden

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Heeze

Status Opgeleverd

Afscheid nemen van een nabestaande is moeilijk. Natuurbegraafplaats Schoorsveld biedt daarom alle ruimte en vrijheid voor een liefdevol afscheid. Om een passende sfeer in het Ceremoniegebouw te creëren is Pvvt gevraagd de afbouw te verzorgen.  Wij weten namelijk precies wat er mogelijk is met het natuurproduct hout.

Dichtbij de natuur

Ceremoniegebouw ’t Schoorsven is gebouwd om de kracht van de natuur ‘binnen’ te laten. En wat staat er dichter bij de natuur dan hout? Daarom zijn er voor de constructie zelfs bomen gebruikt die uit het gebied zelf komen. Pvvt heeft de complete afbouw verzorgd en aan de buitenzijde een houten dakrand gerealiseerd. Om een warme en natuurlijke sfeer te creëren zijn zowel de wanden als de plafonds afgewerkt met hout. Bijzonder detail: de ronde wanden rond de ceremonieruimte zijn op sommige plaatsen wel zes meter hoog!

Het gebouw is zo ontworpen dat alle ruimtes met elkaar in verbinding kunnen staan. Daarnaast is elke ruimte voorzien van grote glazen gevels, zodat de aanwezigen altijd uitkijken op de natuurbegraafplaats. De ceremonieruimte op Natuurbegraafplaats Schoorsveld biedt ruimte aan ca. 500 gasten.

Materiaalgebruik

In het gebouw wat zo dicht bij de natuur staat, hebben we uiteraard vooral hout gebruikt:
–    Vurenhout
–    Houten spanten
–    Plaatmateriaal (underlayment)
–    Gipsplaten

Over Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraafplaats Schoorsveld is een natuurgebied van ruim 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Op vrijwel het hele terrein bestaat de mogelijk om natuurgraven te kopen: in het bos, op het heideveld of rond de vennen. Het natuurgebied wordt uiteindelijk overgedragen aan Natuurmonumenten. Zo blijft het natuurgebied voor altijd behouden. Ga voor meer informatie naar de website van Natuurbegraafplaats Schoorsveld.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.