Afbouw Golfbaan Bernardus

Golfbaan Bernardus Cromvoirt
CromvoirtGolfbaan12TBF
Golfbaan Bernardus Cromvoirt
CromvoirtGolfbaan17TBF
Golfbaan Bernardus Cromvoirt
Golfbaan Bernardus Cromvoirt

Project specificaties

Soort gebouw Sport- en recreatieruimte

Type project Afbouw & Interieur, Geveltechniek, Prefab & Montage

Locatie Cromvoirt

Status Opgeleverd

State of the art. Dat is Golfbaan Bernardus in Cromvoirt. Op deze nieuwe, high-end golfbaan bevinden zich uiteraard ook een clubhuis en afslaggebouw. Deze twee gebouwen zijn geheel in stijl met de golfbaan optimaal afgewerkt met natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. Vanwege ons specialisme en eerdere goede ervaringen met onze werkzaamheden koos de opdrachtgever opnieuw voor Pvvt.  En het eindresultaat? Daar zijn we allemaal ontzettend trots op!

Clubhuis

Het clubhuis heeft een bijzonder ontwerp: het dak bestaat als het ware uit een aantal bladeren die boven elkaar liggen. Pvvt heeft tegen de staalconstructie een houten constructe voorzien van gebogen houten regels waardoor het dak een vloeiende ronde vorm kreeg . Het dak is dusdanig geconstrueerd dat deze als achterconstructie fungeert voor de zinken dakbedekking welke later is aangebracht. Daarnaast hebben we de goten en de houten plafonds voor het clubhuis verzorgd.

Materiaalgebruik

  • Vurenhout, balken en regels
  • Plaatmateriaal (underlayment)
  • Barnwood

Afslaggebouw

Ook het afslaggebouw is bijzonder qua ontwerp. Het gebouw ligt deels onder de grond waardoor het op een “molshoop” lijkt. Vanaf de achterzijde is niet te zien dat het een gebouw is, daar kijk je als het ware op een heuvel met gras. Pvvt heeft aan de binnenzijde het timmerwerk voor zowel de ruwbouw als de afbouw verzorgd. De wanden en plafonds zijn afgewerkt met barnwood, wat het interieur een landelijk en sfeervol karakter geeft. Aan de buitenzijde heeft Pvvt een houten dakrand gecreëerd welke later door derden met zink is bekleed.

Materiaalgebruik

  • Vurenhout
  • Underlayment
  • Barnwood

Over Golfbaan Bernardus

De nieuwe, prestigieuze golfbaan is ontworpen door de Amerikaanse architect Kyle Philips die al vele bekende banen over de wereld op zijn naam heeft staan. De golfbaan heeft 18 holes, een drivingrange en uitgebreid oefengebied. Langs de greens 9 en 18 die voor het clubhuis liggen, komt een kronkelend stroompje. Ga naar de website van Golfbaan Bernardus voor meer informatie.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een afbouw van topkwaliteit? Of bent u benieuwd wat Pvvt nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.