Afbouw interieur Bowling Harderwijk & Almere

bowling-hardewijk
bowling-harderwijk-almere

Project specificaties

Soort gebouw Sport- en recreatieruimte

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Almere

Status Opgeleverd

Nadat wij voor de familie G. van Maanen de bowlinglocatie in Almere met succes hadden afgebouwd, is een jaar later ook de locatie in Harderwijk door ons afgebouwd. De indeling werd in overleg met onze opdrachtgever verwerkt tot indelings- en productietekeningen. Omdat we hier te maken hadden met een externe horeca-interieurbouwer, werd er samen met Heineken een strakke planning opgezet.

Ruimtelijk interieur

De metal-stud wanden zijn om het culinaire hart -de keuken- heen gebouwd. Door de grote glaspuien zijn de ruimtes van elkaar afgeschermd, maar is wel de ruimtelijke, open indeling behouden. Het bijzondere van deze afbouw is dat deze is afgewerkt volgens het zogenoemde ‘loft’-principe. Dit houdt in dat veel elementen die normaliter onder de plafonds worden verstopt, nu in het zicht zitten. Alle leidingen zijn in het zicht aangebracht, evenals de betonnen kolommen en de dakplaten. De metal-stud wanden zijn naadloos om alle ruwbouw aansluitingen heen gewerkt en hierdoor mooi afgekaderd.

Strakke planning

Deze ‘loft-afbouw’ geeft een gebouw een geheel eigen stijl en identiteit. Het allergrootste voordeel is uiteraard het financiële plaatje. Dankzij de kunst van het “weglaten” is deze manier van afbouwen erg aantrekkelijk en betaalbaar. Alle disciplines van de afbouw zijn door ons gecoördineerd en aangestuurd. Hierdoor is binnen acht weken de afbouw opgeleverd, zodat Bowling Harderwijk op tijd zijn deuren kon openen.

Ontwerp: Cell Studio Architecten BNA

Over Bowling Harderwijk & Almere

Bowling Almere en Harderwijk zijn een van de nieuwste, modernste en bovenal gezelligste bowlingcentra van Nederland. Bowling Harderwijk heeft 12 volautomatische bowlingbanen en Almere zelfs 24. Deze locaties behoren tot de grootste van Nederland en zijn zeer geschikt voor competitiebowling en wedstrijden op internationaal niveau. Gasten kunnen er terecht voor gewoon een gezellig uurtje bowlen, eten in het restaurant, biljarts & pool of voor alle soorten en maten feesten en partijen. Ook beschikken beide locaties over een schitterend buitenterras.

Bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.