Afbouw interieur Elvedes

Afbouw interieur Elvedes
Afbouw interieur Elvedes
SP2016-Elvedes-8-LowRes
SP2016-Elvedes-7-LowRes
SP2016-Elvedes-16-LowRes
SP2016-Elvedes-3A-LowRes
SP2016-Elvedes-4-LowRes
SP2016-Elvedes-9-LowRes

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Nieuwkuijk

Oppervlakte 1.473 m²

Status Opgeleverd

Stel. Je gaat nieuwbouw plegen op een mooie zichtlocatie. De architect heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor de buitenzijde van je pand. Het wordt een echte eyecatcher op deze locatie. Wat doe je dan met de binnenzijde van je kantoor? Juist. Je laat je volledig ontzorgen door een specialist met oog voor detail. Met veel kennis en ervaring die uitsluitend hoogwaardige kwaliteit levert. Een specialist die daarnaast ook slimme ideeën voor een prachtige afbouw en opzienbarende eyecatchers heeft.

Visitekaartje voor alle partijen

Pvvt is zo’n specialist. Wij beschikken over jarenlange ervaring, enorm veel kennis en gaan uitsluitend voor het allerbeste eindresultaat. Pvvt heeft de afbouw van het kantoor van Elvedes tot grote tevredenheid van de opdrachtgever mogen verzorgen. Het is een mooi visitekaartje voor alle partijen geworden.

Onze werkwijze

In een eerste kennismakingsgesprek brengen wij het budget, de wensen en eisen van onze opdrachtgever in kaart. Wij denken mee en geven praktische tips en adviezen om tot de slimste en beste oplossing te komen. Op basis van de bouwtekeningen maken wij vervolgens onze eigen afbouwtekeningen en interieurstaat. Deze vormen de onderlegger voor alle werkzaamheden die wij gaan verrichten. Denk hierbij aan maatvoeringen en het materiaal- en kleurgebruik van bijvoorbeeld de binnenwanden, kozijnen, glazen wanden, tegelwerk, vloerafwerking, etc.

De werkzaamheden

Bij Elvedes hebben wij onder meer de volgende werkzaamheden verzorgd:

  • Entree met vide incl. eyecatcher in oud metselwerk
  • Eyecatcher: bar met oud metselwerk
  • Leveren en plaatsen binnenwanden inclusief stucwerk
  • Leveren en plaatsen kozijnen en binnendeuren inclusief hang- en sluitwerk
  • Leveren en plaatsen vloerbedekking
  • Buitenzijde pand: Steni buitenplafond boven de houten delen

De planning

Gemiddeld bedraagt de looptijd 10 weken vanaf het moment dat wij het eerste profiel plaatsen tot en met de oplevering. Bij Elvedes bedroeg de afbouwtijd 9 weken.

Over Elvedes Cable Systems BV

Elvedes biedt een compleet pakket kabels, remblokken, remschijven en hydraulische slangen met de bijbehorende componenten. Deze producten worden in zowel de aftermarket als OEM toegepast. Elvedes ondersteunt fabrikanten, groothandelaren en detaillisten internationaal met producten van de hoogste kwaliteit. Zij zijn zowel actief in de tweewielerbranche als in de overige industrieën. Als voorraadhoudende onderneming van halffabricaten met een productiefaciliteit is Elvedes dé flexibele partner voor just-in-time delivery’s. Bezoek de website van Elvedes voor meer informatie!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een levendig interieur voor uw kantoorpand? Of bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.