Afbouw kantoor Berco

11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
11993 Kantoorruimte met bedrijfshal
R&D Center Berco_Schijndel 11993-28TBF

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand, Kantoor

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Schijndel

Oppervlakte 7.160 m²

Status Opgeleverd

Wat houdt afbouw eigenlijk in? En welke werkzaamheden kan Pvvt allemaal verzorgen? Deze vragen worden regelmatig aan ons gesteld. Ons antwoord is altijd kort maar krachtig: Pvvt kan bijna alles.

Zo hebben we ook voor Berco B.V. in Schijndel de volledige afbouw van het kantoor in het nieuwe R&D Center verzorgd. Van metal stud wanden tot aan het mozaïek tegelwerk, van kozijnen tot aan het behang: Pvvt heeft het allemaal gerealiseerd naar ontwerp van Van Houtum Architecten. En het eindresultaat? Dat is prachtig!

Vakmanschap

Bij Pvvt staan vakmanschap en creativiteit voorop. Wij garanderen het allerbeste eindresultaat door inzet van onze jarenlange kennis en ervaring. Hoe wij werken? Wij brengen in een eerste kennismakingsgesprek uw wensen, eisen en budget in kaart. Vanaf dat moment denken wij voortdurend mee en geven wij gevraagd, en ongevraagd, adviezen.

Mozaïek tegelwerk loopt door

Er is bij Berco gebruik gemaakt van duurzame HPL binnendeuren. Dit zijn deuren met een kunststof bovenlaag welke dus nooit geschilderd hoeven te worden. De trap in het kantoor vormt een echte eyecatcher. De balustrade bij de trap is gemaakt van een houten constructie, voorzien van gipsplaten. Deze gipsplaten zijn vervolgens door Pvvt  van glasvlies behang voorzien. Om het geheel een warme uitstraling te geven hebben we een eikenhouten handregel van 15 cm breed op de trapleuning geplaatst. Opvallend detail: wanneer je over de vloer van het kantoor loopt, zie je dat het tegelwerk van de vloer doorloopt de trap op.

De werkzaamheden

Pvvt heeft bij Berco onder meer de volgende werkzaamheden verricht:

 • Eyecatcher:  trap met balustrade van metal stud en eikenhouten handregel, bekleed met tegelwerk
 • Leveren en plaatsen metal stud wanden
 • Leveren en plaatsen glasvliesbehang, inclusief sauswerk
 • Leveren en plaatsen glazen wanden
 • Leveren en plaatsen systeemplafonds
 • Leveren en plaatsen houten kozijnen met glas
 • Leveren en plaatsen HPL deuren
 • Schilderwerkzaamheden
 • Leveren en plaatsen eiken latten-plafond
 • Tegelwerk kantoor en trap (mozaïek uitstraling)

Over Berco B.V.

BERCO werd in 1949 opgericht en is Europees marktleider in ontwerp, ontwikkeling en productie van automatten en truckinterieurs. BERCO maakt deel uit van de ECA-groep en opereert vanuit haar eigen fabriek en kantoor in Schijndel, Nederland. De producten van BERCO worden exclusief voor de auto-industrie ontwikkeld en geproduceerd en alleen geleverd aan autofabrikanten. BERCO bekleedt een unieke positie door voortdurend te streven naar optimale samenwerking met klanten en leveranciers, zodat de beste oplossingen en producten worden bedacht. Ga voor meer informatie naar de website van Berco B.V.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een levendig interieur voor uw kantoorpand? Of bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.