Afbouw kantoor Donghua International

Hercuton
Hercuton
Hercuton
Hercuton
Hercuton
donghua_voortgang_afbouw_img-20170515-wa0005
donghua_voortgang_afbouw_img-20170531-wa0008
donghua_voortgang_afbouw_img-20170531-wa0016
donghua_voortgang_afbouw_img-20170614-wa0000
donghua_voortgang_img-20170707-wa0010
donghua_voortgang_img-20170707-wa0001
donghua_voortgang_img-20170707-wa0007

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Alkmaar

Status Opgeleverd

Pal tegenover het AZ Stadion en direct aan de A9 in Alkmaar staat het bijzondere en indrukwekkende pand van Donghua International BV. Pvvt heeft hier de complete afbouw van de kantoorruimtes verzorgd. Nieuwsgierig naar onze werkzaamheden én het eindresultaat? Lees dan snel verder!

Volledige ontzorging

Laten we bij het begin beginnen. Wanneer een ondernemer zijn bedrijfspand wil laten afbouwen, gaat hij vaak op zoek naar een partij die alle werkzaamheden uit handen neemt. Een specialist met oog voor detail en veel kennis en ervaring. Pvvt is zo’n partij. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en hebben slimme ideeën voor opzienbarende eyecatchers en een prachtige afbouw. Pvvt gaat uitsluitend voor het allerbeste proces en eindresultaat. En deze aanpak zorgt voor zeer tevreden opdrachtgevers!

Engineering

Bij het pand van Donghua International hebben wij de complete afbouw inclusief engineering verzorgd. Ter voorbereiding hebben we gedetailleerde indelingstekeningen en een afwerkstaat gemaakt. Zo’n afwerkstaat bevat alle werkzaamheden die wij verrichten en is voorzien van onder meer maatvoeringen en materiaal- en kleurgebruik.

Totaalpakket

Een complete afbouw betekent veel verschillende materialen en werkzaamheden. Van plafond tot deur en van glazen wanden tot toiletruimtes: Pvvt heeft het verzorgd. Hieronder treft u een overzicht van de materialen die wij geleverd én geplaatst hebben.

 • Metal-Stud wanden
 • Plafonds
 • Plafond eilanden
 • Vloerbedekking
 • Schilderwerkzaamheden toiletruimtes
 • Glazen wanden (enkel hard glas)
 • Gietvloer
 • Vloercoating
 • HPL-deuren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een afbouw van topkwaliteit? Of bent u benieuwd wat Pvvt nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Over Donghua

Hangzhou Donghua Chain Group CO., LTD heeft wereldwijd meer dan 3.600 medewerkers in dienst. Met een jaarlijkse productie van meer dan 50.000 ton afgewerkte industriële kettingen is het bedrijf een van de grootste industriële ketting fabrikanten wereldwijd. Inmiddels ontwerpen, ontwikkelen en produceren zij al meer dan 20 jaar in Europa. Ga meer voor informatie naar de website van Donghua.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60  Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.