Complete restyling kantine in Nieuwkuijk door Pvvt

IMG_0338-scaled
IMG_2532-scaled
IMG_3021-scaled
IMG_5969-scaled
IMG_5374-scaled
IMG_8276-scaled

Project specificaties

Soort gebouw Kantine

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Nieuwkuijk

Status Opgeleverd

De kantine bij het Cluster Bedrijfshuisvesting in Nieuwkuijk heeft een complete metamorfose ondergaan. De oude kantine was toe aan een uitgebreide opfrisbeurt, dus de plannen werden gemaakt en de sloophamers erbij gepakt. In slechts tien weken tijd heeft Pvvt het project afgerond. Nu is de kantine naast een plek om te eten, ook een inspirerende plek om te werken en gezellig met elkaar te kletsen.

Showroom én beleving in één

De wens was dat de nieuwe kantine het visitekaartje zou gaan worden. Daarnaast moest het functioneel zijn. Daarom wilden we in de kantine ook stiltewerkplekken en een aparte ruimte voor het Commerciële team creëren waar zij kunnen werken. We hebben onze vaste binnenhuisarchitect Lianne, werkzaam bij Studio Linn in ‘s-Hertogenbosch, gevraagd of zij voor ons een ontwerp wilde maken. Hierbij diende rekening gehouden te worden met de verschillende gebruikersfuncties. Op basis van onze wensen heeft zij een basisontwerp gemaakt en daarmee zijn wij zelf verder aan de slag gegaan. Daarbij hebben we hulp gehad van kleurenexpert Monique, werkzaam bij De Kleurenfabriek ’s-Hertogenbosch.

Vakmanschap

De nieuwe kantine bevat naast zwart staal, koperen en bronzen items, ook eikenhout als tegenhanger voor de industriële sfeer. Echte planten en kunstplanten zorgen voor een knusse en gezellige sfeer. Het centrale punt in de nieuwe kantine is de keuken. De mannen van Pvvt hebben deze zelf gemaakt in de werkplaats in Den Bosch. Boven de keuken zijn gebronsd stalen letters en een plantenrek gemonteerd. Hierdoor krijgt de keuken een chique uitstraling met frisse elementen.

Originele stiltewerkplekken

Eén van de wensen was een ruimte waar mensen in stilte kunnen werken. Dit vraagstuk werd neergelegd bij Finitouch Interieurbouw uit Amersfoort, één van onze opdrachtgevers. Zij kwamen met het idee om houten huisjes te maken met daarin stroomaansluitingen voor de laptops. De kantine bevat helemaal achterin een werkruimte voor het Commerciële team. Deze is gescheiden van de rest dankzij grote, stalen taatsdeuren. Via de kantine kun je nu ook naar buiten toe, dat was voorheen niet mogelijk. Dankzij de schuifpui wordt op een mooie manier binnen met buiten verbonden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geïnspireerd geraakt door dit bijzondere gebouw? Of bent u benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60






    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.