Gevelbekleding Brede School Overhoeks

Pvvt-geveltechniek-Buko-overhoeks-Amsterdam-houten-delen-01-10
Pvvt-geveltechniek-Buko-overhoeks-Amsterdam-houten-delen-03-02
Pvvt-geveltechniek-Buko-overhoeks-Amsterdam-houten-delen-05-01

Project specificaties

Soort gebouw School

Type project Geveltechniek

Locatie Amsterdam

Status Opgeleverd

Begin 2014 is Pvvt gevraagd om tijdens de schoolvakantie de gevel te bekleden van de nieuwe uitbreiding bij Obs Overhoeks.

Klaar voor het nieuwe schooljaar

De uitbreiding bij Obs Overhoeks is uitgevoerd met vooraf geprefabriceerde units. Deze units zijn opgebouwd na de start van de schoolvakantie en tot 3 bouwlagen gestapeld. De tweede week van de vakantie is Pvvt gestart met het aanbrengen van de gevelbeplating en houten delen en in de vierde week hebben wij de gevel weer overgedragen aan de opdrachtgever. Juist bij deze opdracht was de uitvoering van de activiteiten binnen het tijdpad zeer belangrijk om zo de kinderen het nieuwe schooljaar te laten starten in hun nieuwe ruime school!

Pvvt heeft op dit project de achterconstructie compleet aangeleverd gekregen waardoor Pvvt alleen de rachels heeft uitgevuld en aangebracht. Daarnaast hebben we deze voorzien van een western red cedar houten gevel bekleding middels rvs nagels op kleur. De gevel is uitgevoerd in een “open gevel systeem”.

Stenen gevelbekleding

De stenen gevelbekleding van Colorstone Naturals beschikt over de natuurlijke schoonheid van lei- of natuursteen. Uniek is de ontwerpflexibiliteit van deze gevelbekleding door het geringe gewicht. De stenen gevelbekleding is door en door gekleurd en samengesteld uit natuurlijke materialen. Colorstone Naturals heeft een robuuste uitstraling en is vandaalbestendig. Dit maakt deze stenen gevelbekleding zeer geschikt voor gevelafwerking van scholen, openbare, recreatieve gebouwen en overige utiliteitsbouw.

Over Brede school “Overhoeks” te Amsterdam

Obs Overhoeks is opgericht in 2010. De visie van Obs Overhoeks is dat kinderen zich maximaal moeten kunnen ontplooien. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de nieuwste lesmethodes waarmee onderwijs op maat wordt aangeboden.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand een bijzondere en sfeervolle uitstraling geven? Het team van Pvvt helpt u graag verder! Bel naar +31 (0) 88 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.