Gevelbekleding Scola van Kinsbergen

Pvvt-geveltechniek-scola-02_1024x435
Pvvt-geveltechniek-scola-05_1024x508

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Geveltechniek

Locatie Elburg

Status Opgeleverd

Begin 2015 is Pvvt gevraagd om de gevelbekleding te verzorgen voor SMT Bouw- en Vastgoed. Scola van Kinsbergen is voor SMT Bouw- en Vastgoed een Design & Build project; De materiaalkeuze en detaillering is daarom vooraf bekeken.

Open gevelsysteem

In week 44 is Pvvt gestart met het rachelwerk en in week 46 is gestart met het aanbrengen van de houten geveldelen; Pvvt heeft haar werkzaamheden in een tijdsbestek van 5 weken voltooid. Bij deze opdracht was het erg belangrijk dat de activiteiten binnen het gestelde tijdspad gereed waren; Deze opdracht is dan ook uitgevoerd onder de zogenaamde “Lean gedachten en planning” zodat de kinderen het nieuwe schooljaar kunnen starten in hun nieuwe ruime school!

De gevel is uitgevoerd in een “open” gevelsysteem.

Over Scola van Kinsbergen

Scola van Kinsbergen is een neutrale basisschool, die werkt volgens de OGO-principes. Er is een peuterspeelzaal (’t Kleinste Bootje), tussenschoolse opvang, buitenschoolse opvang (Stichting Kinderopvang Elburg) en een naschools activiteiten programma. De van Kinsbergenschool is dus een brede school.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand een bijzondere en sfeervolle uitstraling geven? Het team van Pvvt helpt u graag verder! Bel naar +31 (0) 88 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60







    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.