Gevelbekleding Stadswinkel Tilburg

Gevelbekleding Stadswinkel Tilburg - Pvvt
Gevelbekleding Stadswinkel Tilburg
Stadswinkel Tilburg - Pvvt

Project specificaties

Soort gebouw Kantoor

Type project Prefab & Montage

Locatie Tilburg

Status In uitvoering

Misschien heb je ons al gespot in Tilburg? We zijn midden in het centrum bezig om de Stadswinkel te voorzien van onder andere borstweringen. Het pand gaat bestaan uit 5 verdiepingen. In opdracht van BINX Smartility voeren wij samen met WEBO de opdracht uit. 

Transformatie Stadswinkel Tilburg 

De gemeente Tilburg heeft hoge duurzaamheidsambities voor de huisvesting. De transformatie van het huidige stadskantoor naar de Stadswinkel aan het Koningsplein gebeurt dan ook bio-based en circulair. Het gebouw krijgt een nieuwe hoogwaardig geïsoleerde schil en de gevel wordt in hout uitgevoerd. Dat gebeurt dusdanig dat deze later weer volledig is te demonteren. Dat betekent in de praktijk dat we geen kit of pur mogen gebruiken.

De Stadswinkel wordt de plek waar inwoners, partners en bedrijven terechtkunnen voor zaken die ze willen regelen met de gemeente Tilburg. De Stadswinkel wordt ook de plek waar de gemeente samen gaat werken met de stad.

Pvvt heeft de volgende werkzaamheden verzorgd: 

Verschillende houtskeletbouwelementen (HSB) zoals:

  • 180 borstweringen realiseren en aanbrengen (borstwering is het gedeelte van een muur dat zich tussen de vloer en de onderkant van een kozijn bevindt).
  • 160 houten gevelkozijnen
  • 50 gevelvullende elementen leveren en monteren

Wat kunnen wij voor u betekenen? 

Wilt u ook uw kantoorpand een bijzondere uitstraling geven of bent u op zoek naar gevelbekleding met unieke details en afwerking? Bel dan naar 088 – 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.