Gevelbekleding Waterfall in ‘s-Hertogenbosch

MicrosoftTeams-image (2)
MicrosoftTeams-image (4)
MicrosoftTeams-image (3)
MicrosoftTeams-image
MicrosoftTeams-image (1)
Gevelbekleding Waterfall in ‘s-Hertogenbosch

Project specificaties

Soort gebouw Kantoor

Type project Geveltechniek

Locatie ’s-Hertogenbosch

Status In uitvoering

In ’s-Hertogenbosch wordt Waterfall gerealiseerd. Een indrukwekkend kantoorpand geheel van bamboe en beton. Het pand wordt het nieuwe onderkomen van een IT-bedrijf uit ’s-Hertogenbosch. Pvvt is door bouwbedrijf Remmers gevraagd om de bijzondere zonwering te plaatsen en te leveren. Deze bestaat uit bamboe gevelbekleding en balken.

Bamboe als eyecatcher

Het pand krijgt dankzij de combinatie van prefab beton en bamboe een statige allure en past geheel bij deze tijd. Het pand wordt gerealiseerd naast een parkachtige omgeving compleet met waterval. De bamboe elementen worden straks dé eyecatcher. Naast de bamboe elementen worden er ook balken geplaatst die als zonwering gaan dienen.

Pvvt heeft de volgende werkzaamheden verzorgd:

Pvvt pakt het project volgens het Design and Build-principe aan. We verzorgen zowel de engineering en maatvoering als de complete levering en realisatie.

Over Waterfall

Het pand wordt gerealiseerd aan de Rosmalense Plas. In november 2021 is de bouw van het hypermoderne kantoorgebouw gestart. Aan de basis van het vierlaagse gebouw ligt een hoogwaardige constructie van prefab beton.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand ook voorzien van een bamboe uitstraling? Het team van Pvvt helpt u graag verder! Bel naar +31 (0) 88 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.