Totale afbouw E-commerce sorteercentrum DHL

ASOX4670
AVTT6281
BKML2221
BSKI3997
DICZ3733
MNWX3066
OQCW9790
QFTB6215
TRIX0272
TYTC7459
WSMX4482

Project specificaties

Soort gebouw Bedrijfspand

Type project Afbouw & Interieur

Locatie Zaltbommel

Status Opgeleverd

Een half miljoen per dag! Dat is het aantal pakketten wat straks in het nieuwe sorteercentrum van DHL in Zaltbommel wordt verwerkt. Een indrukwekkend aantal in een al even indrukwekkend pand. Het is niet te missen met de honderden meters lange gevel in de voor DHL kenmerkende kleur geel. Pvvt heeft in het bedrijfspand de complete afbouw van de verschillende kantoorruimtes verzorgd.

Engineering

Complete afbouw betekende in dit geval dat we ook de engineering verzorgden. Dat houdt in dat we ter voorbereiding gedetailleerde indelingstekeningen en een afwerkstaat maken. In zo’n afwerkstaat nemen we alle werkzaamheden op die wij verrichten compleet met onder andere maatvoeringen en materiaal- en kleurgebruik.

Complete afbouw

Een complete afbouw betekent veel verschillende materialen en werkzaamheden. Een gedegen planning is daarbij essentieel. Daarom zorgen we altijd voor een gedetailleerde planning waarin per dag is aangegeven wat er die dag gaat gebeuren. Deze planning stemmen we altijd af met de hoofdaannemer en andere onderaannemers en leveranciers. We willen natuurlijk niet voor verrassingen komen te staan.

Hieronder treft u een overzicht van de materialen die Pvvt geleverd en geplaatst heeft.

•    Metal-Stud wanden
•    Glascassettewanden voorzien van HPL-deuren
•    Houten kozijnen met HPL-deuren
•    Wanden voorzien van glasvliesbehang en vervolgens gesausd
•    Systeemplafonds
•    PVC-vloeren en projecttapijt
•    Kalkzandsteen in de heftruckruimte voorzien van twee schuifdeuren
•    Kanaalplaatvloeren

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een afbouw van topkwaliteit? Of bent u benieuwd wat Pvvt nog meer voor u kan betekenen? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Over DHL

De ontwikkelingen op het vlak van e-commerce brengen voor DHL een enorme groei met zich mee in het volume aan pakketzendingen. De vestiging in Zaltbommel neemt straks een centrale plaats in, in het Beneluxnetwerk van DHL dat momenteel vijftien sorteercentra in Nederland en zes centra in België omvat en daarnaast 150 lokale depots en 2.000 servicepunten. Deze nieuwbouw is de tweede in een jaar tijd.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.