Uitbreiding bowling Almere

Glowgolf Almere - Pvvt
Glowgolf Almere - Pvvt
Uitbreiding bowling Almere
Uitbreiding bowling Almere

Project specificaties

Soort gebouw Sport- en recreatieruimte

Type project Verbouw, Geveltechniek

Locatie Almere

Oppervlakte 450 m²

Status Opgeleverd

Strike! Dit keer zijn we aan de slag gegaan bij Bowling Almere waar een uitbreiding is gerealiseerd van maar liefst 450 m²! Deze biedt ruimte voor glowgolf waar Bowling Almere hun aanbod mee uitbreidt. Onze zusteronderneming ServicebouwPlus verzorgde de uitbreiding.

 

Aan Pvvt was de schone taak om de nieuwe gevel dezelfde uitstraling te geven als de bestaande gevelbekleding. Ook de nieuwe gevel kreeg een houtstructuur, maar moest wel onderhoudsvrij zijn.

 

Isolatie “schieten”

Je kan isolatie op meerdere manieren bevestigen. Maar bij dit project hebben we in overleg met Hilti ervoor gekozen om de isolatie te schieten. Bij deze methode schieten we een grote nagel door de isolatieplaat die zich met behulp van een kogeltje vastmaakt in de ondergrond.

 

Onze werkzaamheden

  • Samen met leverancier advies gegeven over het toepassen van verschillende materialen zoals het gebruik van Rockpanel Woods met freeslijnen
  • Isoleren van het binnenblad van de gevel
  • Draagconstructie geleverd en gemonteerd

Over Bowling Almere

De bowlingbaan is geschikt voor het gehele gezin en bestaat uit 24 spectaculaire LED-verlichte banen, biljarttafels, restaurant, bar en straks een glowgolfbaan!

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een unieke houten gevel voor uw pand? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor gevelbekleding? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.