Zorgvilla Blaricum

Zorgvilla Blaricum
Zorgvilla Blaricum
IMG_2477
IMG_2476
IMG_2478
Zorgvilla Blaricum
IMG_1372
view-a-z-vanaf-brug-v2-max-800
view15-voorgevel-oost-2-v2-max-800
view05-zijgevel-zuid-v2-max-800

Project specificaties

Soort gebouw Wooncomplex

Type project Geveltechniek

Locatie Blaricum

Oppervlakte 325 m²

Status Opgeleverd

Het Gooise Blaricum staat bekend om de mooie villa’s, riet gedekte boerderijen en prachtige heidevelden. Binnenkort is Blaricum een zorgvilla rijker. Het pand krijgt een eigentijds ontwerp en vertrouwde karakteristieke elementen uit de streek.

 

Gevelbekleding in karakteristieke stijl

Pvvt gaat bij de volgende onderdelen de brandwerende achterconstructie aanbrengen en bekleden met op maat gemaakte houten gevelbekleding van XL Frake:
  • Overstekken
  • Loggia’s
  • Entree
  • Balkon
  • Noodtrappen
Daarnaast heeft Pvvt een adviserende rol gespeeld bij de keuze voor de houtsoort en de afwerking ervan. De trap- en balkonbekleding aan de buitenzijde worden ook door Pvvt gerealiseerd net zoals de houten staanders voor de balustrades.

 

Over Zorgvilla Blaricum

Aan de Blaricummermeent, grenzend aan het Gooimeer en het oude dorp Blaricum, wordt een woonzorgvilla ontwikkeld voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. De kleinschalige particuliere villa stelt dementerende ouderen in staat om het leven dat zij zijn gewend zo veel mogelijk voort te zetten. In de zorgvilla worden 29 zorgappartementen gerealiseerd.
De zorgvilla wordt geëxploiteerd door Stepping Stones en gerealiseerd door Aedifica en Korian. HD architecten hebben het ontwerp gemaakt. De bouw is in handen van Bouwbedrijf van den Hengel. De zorgvilla wordt naar verwachting in het tweede kwartaal van 2022 opgeleverd.

 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u ook een gevelbekleding die uw gebouw karakter geeft? Bel dan naar 088 205 34 60 of mail naar info@pvvt.nl voor meer informatie.

Tim van PeerManager Pvvt

Ook een project in gedachten?

Benieuwd wat Pvvt voor u kan betekenen? Neem contact op met onze specialist.

(088) 205 34 60    Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.

    In de pers