Kopie van Kopie van Kopie van Kopie van Foto contentpagina 620x375 px-8

Allerbeste eindresultaat

Vakmanschap en creativiteit vormen de sleutel tot ons succes. Onze toegevoegde waarde zit enerzijds in onze jarenlange kennis en ervaring en anderzijds in het feit dat wij onze opdrachtgevers vanaf het allereerste moment volledig ontzorgen. Wij denken mee, geven gevraagd én ongevraagd advies en gaan uitsluitend voor het allerbeste eindresultaat.

Het is ons om het even of het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. Pvvt biedt altijd de beste oplossing voor industrieel vastgoed. Dus ook wanneer u een verouderd pand wilt transformeren naar een modern en eigentijds gebouw.

1

Slim vanaf het begin

Wij beheersen het gehele proces vanaf engineering tot en met realisatie. Pvvt beschikt over een eigen productielocatie, gespecialiseerde medewerkers en is onder meer preferred supplier van Trespa, Rockpanel, Eternit, Plastica en Cembrit. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

4

Meer informatie

Wilt u uw bestaande of nieuwbouw bedrijfspand een bijzondere en sfeervolle uitstraling geven? Het team van Pvvt helpt u graag verder!